Widzę że tu łatwiej zorganizować coś na większą skalę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Osobiście też bardziej mnie i nowym pasuje niedziela. Koledzy policjanci mają wolne.
Mając na celu poszerzanie naszych kręgów, być może też docelowo zasilenie szeregów niebieskich....sciągam ekipę.
Jednak widzę kończy się jak zwykle. Nie rozumiem Was. Nie pasuje mi, nie jadę, taki life. Pasuje mi jadę. Nie zawsze można być wszędzie.
Danka Ciebie i Wojtka nie widziałam od Kluk, chętnie bym się z Wami zobaczyła. Jednak podpięłam się pod propozycję m_g bo i termin i miejsce mi pasuje. I nie dyskutuję za bardzo, bo będzie bałagan. Ro już nie pierwszy spot kiedy mi nie pasuje, ciąć się nie będę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
m_g wyłaź spod palmy!
A reszta, z uśmiechem, z uśmiechem, z uśmiechem! Trzeba chwytać dzień, bo nie wiemy kiedy nasze życie się skończy w jednej chwili.
wysłane gołębiem z Latającego Holendra