A czy to możliwe żebym miał wtyczkę tą żółtą w przestrzeni wewnątrz samochodu za schowkiem i bezpiecznik normalnie podłączony 5A a nie miał tego kabla do radaru?
Bo napawało mnie to optymizmem jak znalazłem tą żółtą i bezpiecznik a tu dalej nie ma. A czy można te schematy zawarte na 7 stronie jakiejś lepszej jakości prosić nic nie umiem z nich wyczytać. Doszukiwałbym się ewentualnie jak dołożyć kable do radaru?
Bump:
Bump: Nie dawało mi to spokoju, że mam tą żółtą wtyczkę za schowkiem pasażera, mam bezpiecznik podłączony a nie miałbym kabla do radaru? Zacząłem grzebać i EUREKA
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znalazłem o ile to ten to miałem taki wolny kabel podłączony pod zamkiem maski do plastikowego gniazda które notabene nie było nigdzie podłączone to tak żeby kabel nie wisiał sobie luźno. Mam zdjęcia ale nie umiem ich tu wstawiać. Ale mam jeszcze pytanie z innej beczki czy ktoś się orientuje do czego jest podłączenie takiej małej wtyczki wewnątrz schowka po prawej jego górnej stronie. Które musiałem rozłączyć żeby wyjąć schowek?
Pozdrawiam ajro
PS. To zaczynam zbierać graty jak to mówicie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.