Nie chcę zostać górnikiem roku, ale jak nie zapytam to nie będę wiedział, a pytań mam kilka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. Kupiłem niedawno S-Maksia, niestety na stalowych zimówkach 16 i już wiem, że letnie (dla felgi 16) powinny być 215/60/16 98H, ale..... najrozsądniej było by kupić aluski 17 i do tego opony, tyle, że najrozsądniej nie znaczy najtaniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Generalnie chodzi o to, że chciałbym opony letnie na 16, na których pojeździł bym sezon, półtora a potem chciałbym je wykorzystać w Passacie, a tam obecnie mam 205/55/16. Czy można coś wypośrodkować tak aby opony z S-Maxa pasowały do Passata?
Na razie mam ważniejsze wydatki na samochód niż alusy, więc sami rozumiecie....
2. Czy mógłby ktoś wrzucić link, ewentualnie zdjęcia poglądowe na jakich felgach alu wychodziły S-Maxy? Mój jest 2006.
Nie chce kombinować, już naczytałem się o otworach 12 vs. 14 więc wolałbym uniknąć pomyłki i celować w oryginalne felgi aluminiowe dedykowane do S-maxa....