Rano przed praca właśnie sprawdziłem lewarek wygląda OK , dzisiaj już zmęczony jestem jutro poszukam linek w przedziale silnika bo rozumiem że to będzie dostępne od "góry" czyli pod maską dojdę do tego ?
Jutro w południe będę miał czas zaglądnę pod maskę , wcześniej miałem punciaka tak wszystko było proste
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do wszystkiego dostęp tu jeszcze nie ogarniam gdzie co jest jutro będę miał okazję oglądnąć i poszukać linek zm. biegów czy nawet korka wlewu oleju do skrzyni bo z tego co 2 dni temu wyczytałem to w Fusionach nie wymienia się oleju w skrzyni tylko dolewa tzw longlife czy jakoś tak (oczywiście można wymienić specialnym urządzeniem do odsysania tego oleju
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) itp o ile pogoda tego nie zepsuje to jutro się pobawie trochę w "mechanika"
Jeśli nie uda mi się tego zrobić w Poniedziałek i tak jestem umówiony u mechanika na wymianę oleju płynu hamulcowego + filtry to od razu mu powiem o moim problemie napiszę tu na forum jak coś uda mi się z tym zrobić jutro lub w poniedziałek diagnozę i ewentualną naprawę przez mechanika .