Cytat:
No właśnie...licząc,że np.Audi Q5 z porównywalnym do mojej Kugi wyposażeniem kosztowałby jak liczyłem ok.75 tysięcy więcej ( wiem,wiem-prestiż,komfort itd.) i nawet spalał 4 litry mniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to i tak rachunkowo wychodzę lepiej. Póki co po przejechaniu 5500 km komputer pokazuje średnio 7,6 l/100 km.
|
Nie ma takiej opcji aby Kuga byla porownywalna z Q5. Od napedu po siedzenia i dach. Nawet kamery i czujniki sa inne. To wcale nie prestiz powoduje ze Q5 jest drozsze. Czesci jakosciowo sa tak slabe ze nawet tansze od zamiennikow Audii. Do tego juz wielu pisalo aby jak podajecie spalanie to napiszcie jaki silnik, naped i jaka skrzynia. Ja mam 164km w manualu 4x4 i nie wiem jak bym jezdzil ostroznie to 7L jest nieosiagalne. Owszem na autostradzie z predkoscia 70-90km sie zgodze. Kupilem te auto ze wzgledu na moja babe, tak zaluje, taki mul a do tego naped 4x4 do niczego sie nie nadaje. Jedno wielkie oszustwo.
Pozdrawiam