Cytat:
spoko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
najgorsze jest to ze tak powiem sluchalem pracy 10 mondkow mk3, i od razu wyczuwałem silniki zmeczone, które 150k/km maja tlyko na papierze a w rzeczywistości pewno dobily do 300k. mój do niektórych to salon. (btw - licznikowo miał jak go kupiłem 145k i po zużyciu auta na pewno miał poniżej 200k przelatane.)
zrobiłem 13k/km i ZERO jakichkolwiek problemów (oprócz tego ze turbo było zasyfiale i trzeba było łopatki wyczyscic - niecaly rok temu robilem, od tamtej pory regularnie go przeganiam w trasie)
******* mnie to ze tak powiem. auto chodzi jak zegarek, po upgrade naprawdę przyzwoicie się zbiera, ale wiem ze moglo by być duzzzoo lepiej.
nie raz obserwowałem jak auto rusza (tzn kazałem zonie butowac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do pisku opon - wylaczone esp)) i pusci delikatnego czarnego dymka (delikatnego!!) przy zrywie. odpalanie, praca na wolnych itp. wszystko jak bog przykazal.