Witam serdecznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i ja pochwalę się działającym tempomatem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FOCUS MK2 2005 wersja:
4M5T-14A073-BD
W załączniku wersja tymczasowa sterownika (tak to się robi na zielonej wyspie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Ponieważ nie mogę tu kupić żadnych podzespołów (może w Dublinie jest jakiś sklep ale to 300km ode mnie) wykorzystałem dawców organów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (dwie myszki, kilka popalonych przetworników halogenów i radyjko). Wszystko posklejane do kupy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i działa.
tedi_k dziękuję za opis programowania PCM (tętno podskoczyło)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na koniec dodam że osoby które potrzebują pinów do wpięcia się w niebieską wtyczkę, bardzo dobrze sprawują się te z kabla Audio służącego do podpięcia CD-ROMu w kompie