Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 25-06-2014, 00:43   #596
demien_max
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Focus MK2 ZETEC
Silnik: 1.6
Rocznik: 2005
Thumbs up Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Witam serdecznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i ja pochwalę się działającym tempomatem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

FOCUS MK2 2005 wersja: 4M5T-14A073-BD

W załączniku wersja tymczasowa sterownika (tak to się robi na zielonej wyspie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Ponieważ nie mogę tu kupić żadnych podzespołów (może w Dublinie jest jakiś sklep ale to 300km ode mnie) wykorzystałem dawców organów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (dwie myszki, kilka popalonych przetworników halogenów i radyjko). Wszystko posklejane do kupy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i działa.

tedi_k dziękuję za opis programowania PCM (tętno podskoczyło) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na koniec dodam że osoby które potrzebują pinów do wpięcia się w niebieską wtyczkę, bardzo dobrze sprawują się te z kabla Audio służącego do podpięcia CD-ROMu w kompie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg temp01.jpg (32.8 KB, 123 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg temp02.jpg (27.4 KB, 129 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg temp03.jpg (31.1 KB, 121 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg temp04.jpg (36.0 KB, 107 wyświetleń)
demien_max jest offline   Odpowiedź z Cytatem