Temat: [Fusion] Dopasowanie żarówek ?
View Single Post
Stary 26-06-2014, 09:57   #11
Klocek7
ford::average

Imię: RobeK
Model: Focus 1,8TDCi/2004/100KM/Ghia-Sedan +FUSION 1,4TDCi 2004/68KM + Suzuki-GSX-750F/1993/106KM
Silnik: 1,8 TDCi/1,4TDCi/750ccmPB98
Rocznik: 2004/2004/1993
Domyślnie Odp: Dopasowanie żarówek ?

Fakt: nie przeglądałem For Internetowych przy wyborze i zakupie reflektorów a kierowałem się tylko ceną - cóż ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do samych TYCów: moja opinia OK - żadnych problemów z zamontowaniem (zaczepy na właściwych miejscach), z regulacją ("bezbolesna" i bezproblemowa regulacja kąta w 2płaszczyznach), odblaskiem ("białe" światło - jak ksenonowe - na zwykłych "Tungsramach" co pisałem poprzednio), nie zauważyłem żadnych odkształceń a autko lata codziennie i lampki świecą ....
Ale, ale ... - to nie jest reklama TYCów !!!
Po prostu stwierdzam fakty "z własnego podwórka" .
Zobaczymy co będzie po roku użytkowania - napiszę o efektach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę jednak, że chyba lepiej zainwestować w NOWE (!!!) reflektory bo co byście nie robili ze starymi z demobilu czy nie wiem jakie "świeczki" montowali doń to NIC nie jest w stanie zastąpić NOWEGO, i kropka.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.