Cytat:
Oj Agata, Agata to Ty mnie jeszcze nie znasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja uparciuch że ho ho Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale skoro z góry zakładasz że plan się nie powiedzie to po co coś proponujesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
nie nie, ja nie w tym sensie, ja nie zakładam a działam.
Nawiązuje do swoich chłopaków w pracy, będzie pani zadowolona, a potem ruda ratuj bo się dostawa wysypała - to taki skrót myślowy miał być.
No i jeśli mamy kupić te koszulki sami, to może będzie szybciej?
To wtedy sprawdzimy tylko nadruk i tyle. Ceny samych nadruków się znajdą u mnie, możemy porównać.
Majku a ty dostaniesz ceny samych nadruków?
Jako że większość chętnych jest od Was, to koszt wysyłki np. do mnie, to 5,2 polecony, poświęcę się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na zwykłych koszulkach mamy 28 sztuk wypisanych, trzeba pogadać czy się zgodzą na ewentualną zmianę ceny jak już będzie wiadomo. Te zwykłe koszulki z nalepą, wyszły dosyć tanio z tej mojej propozycji.
wysłane gołębiem z Latającego Holendra
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.