Cytat:
Słowo się rzekło........ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak nie przyjmie jak przyjmie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 12 lipiec dla mnie ok,tylko byleby pogoda dopisała
|
Ja mam namiot 3 x 3
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. duży bagażnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko nie wiem czy w tym czasie nie będę wiozła córek pod Wrocław
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc szybciej zaliczę spota w strefie łódzkiej niż mazowieckiej, bo w sobotę rano w trasę a w niedzielę powrót przez Kamieńsk. Ale to wyjdzie w praniu, dzisiaj nie jestem w stanie nic powiedzieć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale jestem za!
Ps. przegapiłam kwitnącą Ismenę gorzowiaka....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.