Cytat:
Kolego...zakaz wstępu osobom trzecim jest całkowicie słuszny ponieważ mieliśmy już sytuację Kiedy klient się kręcił i doszło do wypadku.
Auto pojechało z tyłu...bo mamy od drugiej strony wjazd na kolejne 3 stanowiska- to nie jest dziwne..to pewnie straszne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stare śruby...hmmm....po dwóch miesiącach nowe wyglądają jak stare to raz...A dwa że w zestawie nie ma nowych śrub Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nowe kosztują z OE ponad 50 zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest poczekalnia z tv, kawa i herbata dla klientów i tyle. Nie ma spacerów po warsztacie i to drugie tyle...A na koniec powiem, że pamiętam te sytuację i zapraszalem kilka razy do poczekalni, Ale wolales stać i zaglądać przez ramię...na marginesie- mechanicy nasi inni tego lubią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak źle i tak nie dobrze...ciężko dogodzić każdemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Zaraz dostane po łapach, że śmiem wyrazić swoją opinię.
Adamie,
musiałeś mnie pomylić z innym obserwatorem.
Widzicie, że przyjeżdżam pierwszy raz w życiu, jako klient oczekuje pełnych informacji, gdzie auto odjeżdża.
Chcąc kurtkę, po półtora godzinie, był to moment kiedy JEDEN raz podszedłem za tobą (o ile to byłeś Ty) po nią. Tak więc nie wiem o czym piszesz, że wolałem zaglądając przez ramię mechanikowi...
Możliwe, że srub nie ma w zestawie, choć wasz sprzedawca mi powiedział co innego. Albo o inne śruby chodziło..