Odp: Instalacja firmowego panelu środkowego z GPS
A ja założyłem dzisiaj t.zw chińszczyznę. Piękny, dotykowy panel 8". Wszystko działa pod Androidem. Zainstalowałem nawigację Sygic. Działa, nie mam natomiast komunikatów głosowych - chyba nie wszystko połączyłem. Z panelu wyswietlacza wystają dwa przewody USB, których jeszcze nie wyczaiłem gdzie podłączyć. Jest także telewizja z MPEG4, ale nie mam anteny z włąściwą wtyczką. Nie zdążyłem kupić. W Androidzie do ustawienia język polski. Działa obsługa z kierownicy, zarówno styki obsługujące telefon jak i joystick prawy. Ściszają i pogłaśniają radio, przerzucają programy. Przycisk OK zmienia radio, TV,DVD, MP3 itd. To tak na gorąco. Moje problemy biorą się także stąd, że brak jakiegokolwiek opisu co z czym połączyć. Jest to co prawda intuicyjne, ale nie do końca. Np Bus-Can. No ale to się udało. Telefon też działa i bluetooth (którego nie miałem). Jest wbudowany mikrofon w samym panelu radia, ale nie jest zbyt dobry. Dołaczono natomiast zapewne lepszy, zewnętrzny - i ten będę musiał podłączyć.
|