View Single Post
Stary 30-06-2014, 22:35   #427
Wodnik
ford::average

Model: S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Gdzie dobre warsztaty w Szczecinie

A ja wam powiem, że jaki by warsztat dobry nie był to zawsze będzie tak, że jakiś mechanik nie przyzna się do tego, że coś urwał, złamał czy zgubił. A jak tego nie widzieliśmy to sobie później możemy, pogwizdać !

Nie trafiłem jeszcze na taki warsztat, gdzie mechanik przyznał by się do wszystkiego.

I tak jak np Micrę żony mogę zostawić bez nadzoru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., tak już swojego auta nie chciałbym tak zostawiać.

I odnosi się to do wszystkich warsztatów czy to ASO czy innych.

Miałem już poobrabiane wkręty, gdzie już przy kolejnym odkręcaniu nie dało się odkręcić. Zgubione spinki i wkręty, zarysowane element wewnątrz auta (ostatnio przy wymianie przedniej szyby w Fordzie), przy Passacie połamana przednia atrapa w ASO gdzie auto było oddane na wymianę wkładki w drzwiach i w stacyjce po próbie włamania (atrapę znalazłem przy odbiorze auta w środku i twierdzili, że tak było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Mnóstwo takich rzeczy jest, może dla mechanika nie mają znaczenia i uważa, że właściciel nie zwróci na to uwagi, ale ja jeżdżąc autem codziennie wiem, że np. tej rysy w środku wczoraj nie było i nie można jej zrobić paznokciem.

Idealnym warsztatem dla każdego klienta jest warsztat z fachowcami (niestety każdy warsztat twierdzi, że ma fachowców), ale gdzie w razie życzenia klienta można stać koło auta obserwując cały proces naprawy, przez co mogę potwierdzić fachowość danego zakładu. I nawet jak coś mechanikowi pójdzie nie tak coś urwie, złamie to ja wiem o tym byłem widziałem, że inaczej nie można było to na pewno nie będę robił afery.

Dlatego szukam warsztatu gdzie można stać przy swoim aucie podczas naprawy ! Znacie taki ?
żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno,
by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.
(JP II)
Wodnik jest offline   Odpowiedź z Cytatem