a ja wam powiem, że jaki by warsztat dobry nie był to zawsze będzie tak, że jakiś mechanik nie przyzna się do tego, że coś urwał, złamał czy zgubił. A jak tego nie widzieliśmy to sobie później możemy, pogwizdać !
Nie trafiłem jeszcze na taki warsztat, gdzie mechanik przyznał by się do wszystkiego.
I tak jak np micrę żony mogę zostawić bez nadzoru
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., tak już swojego auta nie chciałbym tak zostawiać.
I odnosi się to do wszystkich warsztatów czy to aso czy innych.
Miałem już poobrabiane wkręty, gdzie już przy kolejnym odkręcaniu nie dało się odkręcić. Zgubione spinki i wkręty, zarysowane element wewnątrz auta (ostatnio przy wymianie przedniej szyby w fordzie), przy passacie połamana przednia atrapa w aso gdzie auto było oddane na wymianę wkładki w drzwiach i w stacyjce po próbie włamania (atrapę znalazłem przy odbiorze auta w środku i twierdzili, że tak było :d ). Mnóstwo takich rzeczy jest, może dla mechanika nie mają znaczenia i uważa, że właściciel nie zwróci na to uwagi, ale ja jeżdżąc autem codziennie wiem, że np. Tej rysy w środku wczoraj nie było i nie można jej zrobić paznokciem.
Idealnym warsztatem dla każdego klienta jest warsztat z fachowcami (niestety każdy warsztat twierdzi, że ma fachowców), ale gdzie w razie życzenia klienta można stać koło auta obserwując cały proces naprawy, przez co mogę potwierdzić fachowość danego zakładu. I nawet jak coś mechanikowi pójdzie nie tak coś urwie, złamie to ja wiem o tym byłem widziałem, że inaczej nie można było to na pewno nie będę robił afery.
dlatego szukam warsztatu gdzie można stać przy swoim aucie podczas naprawy ! Znacie taki ?