Cytat:
|
aaaaaaa,
no to teraz bardzo wiele wyjaśnia, a ja szukałem za kolumną od kierownicy czarnego z zielonym paskiem i rzeczywiście były takie dwa z tyłu.
ale na kostce od GEM'a powinien być czarny z zielonym paskiem tak ? czy też brązowy ?
ps. a ja już szukałem zwijaka na allegro do niego..
w kostce do GEM'a też jest koło tego białego brązowy, może szukając tego czarnego z zielonym paskiem to nie ten kabel po prostu ?
no bo tak na moje jak idzie brązowy do kolumny kierownicy to chyba ten sam brązowy idzie do kostki od GEM'a ..
|
Powiem wprost, czytałem ten wątek od początku i chyba nikt nie miał innych kolorów niż biały i brązowy do tempomatu. Myślę, że po prostu tutaj tkwi zamieszanie jakie sobie sam zgotowaleś. Najprościej to sprawdzić właśnie pod kolumną kierownicy. Jeżeli wtyk ma 4 a nie 6 kabli to nie masz wiązki do tempomatu
Jednak śledząc ten wątek wiem też, że nikomu kto ma polifta takiej wiązki nie brakowało. Mało tego, w 2 znanych mi przypadkach aktywacji tempomatu w poliftach, czyli moim i jednego usera, wgrywanie PCM nie było konieczne. Mówię o dokładnie mojej wersji. Czyli 2009 115km. Jest więc szansa, że może u Ciebie tez nie jest to konieczne. Kwestia dołożenia tempomatu aktywacji w Hec i GEM i tyle.