Temat: [C-MAX 2003-2007] Wymiana gniazda zapalniczki
View Single Post
Stary 01-07-2014, 22:30   #8
Gagarin
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: C Max
Silnik: 1.5 tdci duratorq
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wymiana gniazda zapalniczki

Okazuje się że im dalej w las tym więcej drzew.... wszystko pięknie porozkrecalem ale za Chiny ludowe konsoli nie zdejme bo nie przejdzie mi przez ręczny. No może gdybym wyjął przednie fotele.... Ale na szczęście unioslem ją na tyle żeby zajrzeć pod zapalniczke i odpiac od niej kable. Z samego gniazda zapalniczki wyjąlem trzy monety i wyczyscilem z góry i przedmuchalem na ile mogłem. Wygląda całkiem ok po tych zabiegach. Wyjąć go nie dałem rady bo nie wyjalem konsoli..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieję że po włożeniu nowego bezpiecznika będzie działać bo nie bardzo sobie wyobrażam wymianę tego gniazdka bez problemów. I tak juz urwalem jeden zaczep od mieszka oslaniajacego ręczny. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. okazało się że z tyłu w gnieździe w bagażniku też prądu brak. Zaraz będę próbował znaleźć w książce który to bezpiecznik.
Gagarin jest offline   Odpowiedź z Cytatem