Muszę przyznać, że ułożenie (kolejność) przy montażu w pilocie od radia, jest idealna. Ale między Bogiem a prawdą, to tylko kabelki, które można sobie ustawić po swojemu.
A co do tych wiązek i kabli to czasami mam wrażenie, że to loteria. Ja chyba jako jeden z nielicznych nie mam np. oprawek pod oświetlenie nóg, jak również okablowania, a czytam w odpowiednim wątku, że większość ma i to w starszych modelach. Dziwne to wszystko.
Na szczęście dzisiaj się dowiedziałem, że mam podgrzewane lusterka i spryskiwacze szyby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiedziałem, że mam nawet.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miła niespodzianka.
Ale wracając do tempomatu, to czasami nie się nie uruchamia, pomaga wyłączenie i włącznie zapłonu. Nie wiem od czego to zależy. Ale w wolnej chwili wymienię rezystory na precyzyjniejsze.
Ciekawe jakich rezystorów używa DUDIJACK, że w jego pilotach nie ma takiego problemu. Zakładając, że to wina rezystorów.