Powiem szczerze, że mam nadzieje że to wtryski, bo juz go rozbierałem i składałem 3krotnie szukając przyczyny, nawet różne świece próbowałem, ale nawet motorcrafta orginalne nie pomogły, baa, było jeszcze gorzej hehe ale co ciekawe, na jednej świecy po jeździe na bp, jest wyraźne ciemny nalot, reszta ładna jaśniutka, a to jedna ciemna, nie od oleju, ale właśnie tak jak by a mieszanka paliwo powietrze była zła, z tym że bład tyczy sie 1 cylindra P0172 natomiast ciemna świeca jest na cylindrze 4 ( 1 od prawej) hehe co myślicie?? ten błąd P0172 zła korekcja dawki paliwa cyl.1 mówi o 1 cylindrze?? bo myśle ze 4 wtryskiwacz na 4 cyl jest walnięty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chyba że tutaj liczy sie cylindry od prawej strony a nie od rozrządu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no chyba że takj jak kolega TKr pisze, że bład ten nie pomoże mi zlokalizować wtrysku i wymieniać po kolei
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. głupi juz jestem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wtryski kupie, myśle że 2 szt i bede próbował
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dam znać jak sie uda dzieki za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.