Cytat:
Kuga się tak nie zachowuje chociaż przyznaję nie jest tak dobrze jak w focusie ale jak napisałem porównywalnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I weź na odstresowanie....
|
Raz chlopie piszesz a wrecz powolujesz sie na jakis fachowcow ze kuga wcale nie kladzie sie wiecej jak focus i ma taka sama trakce a teraz juz zmieniles zdanie.? Oj chlopie zdecyduj sie w koncu. Jeszcze raz ci napisze, dla mojej baby tez kuga nie kolysze i nie rzuca w koleinach ale ona wyprzedza na drodze tylko zolwie wiec domniemam ze Ciebie tez, ja jade tym samym samochodem i nie tylko widze ale i czuje jego bardzo zle dobrane zawieszenie. Jesli tego ktos nie potrafi dostrzec to ja przepraszam ale z takim kims raczej dyskutowac wiecej o motoryzacji nie bede tylko zaprosze do przedszkola bo tam dzieci beda mieli takie same pojecie o samochodach. a co sie stalo ze juz zapomniales skomentowac wielkosc Kugi. Jak Ci wkleilem dane z autocentrum ze Kuga to samo co Focus to juz cisza...o zatkalo kakalo. Mowie Ci chlopie polecam natychmiastowa wizyte u okulisty. Brawo chlopie, kocham wrecz taka hipokryzje