Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 04-07-2014, 13:30   #671
mayak
FCP member

Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Cytat:
Napisał dominlodz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po pierwsze nie obrażaj innych, bo nie taki jest cel tego forum. celem tego forum jest pomaganie sobie a nie rzucanie w innych obelgami.
obrażaniem innych byłoby jakbym napisał co można pomyśleć o osobie, która nie bardzo się zna w temacie, a wypisuje GRUBĄ NIEPRAWDĘ

dalej podtrzymuję, że zapis:
Cytat:
Napisał dominlodz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cmax,focus przedlift, polift mają tą samą kierownicę.
który dowodzi że nie znasz się

a dodatkowo słabo Ci idzie czytanie ze zrozumieniem (a może to miałbyś żart...?)
Cytat:
@mayak - no to niezle jak już po 12-ej jesteś po spożyciu ;]

Cytat:
no ale zobaczymy podjadę do ASO w pn i zobaczymy czy się uda czy nie.
szkoda czasu, elmconfigiem robi się to w minutę, ale jak czytam, żadne racjonalne argumenty nie trafiają, szkoda

Cytat:
a może ktoś zna jakieś namiary na strony forda albo podobne z których można wyczytać jaki model gema obsługuje jakie funkcje ?
pisaliśmy Ci, jeśli to nie trafia, to nie mam pomysłów co może

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Idę o zakład, że koszt paliwa do Warszawy i "kompleksowa" usługa u mayaka wyszła by taniej...
lepiej nie
z okolic Bydzi jest chyba kolega leszcz, a on ma elm i zna elmconfiga trochę

Cytat:
no wiesz, to są słowa pana z ASO z Inowrocławia z którym dzisiaj rozmawiałem
a mi Pan z aso AutoNobile powiedział, że aktywacja tempomatu w moim Smaxie wymaga wymiany pół auta - od 3 lat mam tempomat i nic nie wymieniałem
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM
mayak jest offline   Odpowiedź z Cytatem