Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 04-07-2014, 14:43   #674
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Cytat:
Napisał dominlodz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...bo za 500 to ja kupie sobie 2 inne gemy z włączonym tempomatem.

PS. nie wiem skąd kolega wyżej którego zacytowałem zrobił to za 160 zł, jak ma namiar na tego człowieka to ja chętnie przyjadę i zrobię.
Kolego - napiszę wprost - i proszę bez urazy...
Jesteś uparty jak osioł...

Nie rozumiesz, że aktywacja w GEM to "pikuś" i nic nie da? Trwa ona z zegarkiem w ręku 1 minutę... Drugą minutę trwa aktywacja w zegarach..
A pozostałe 13 minut trwa aktywacja tempomatu w PCM (sterowniku silnika). Dwie pierwsze aktywacje średnio rozgarnięty pracownik w ASO zrobi także w 10 minut... A jeśli tego nie umie i ściemnia o "inżynierze" - to jak najdalej od niego...
Natomiast trzeciej aktywacji (tej w PCM) może nie dać rady zrobić w ASO nawet "inżynier" - choć de facto jest prosta i wykonalna nawet IDSem! Tyle, że nie ma na to procedury w etis i koledzy w ASO "się gubią"...

Aktywacja u mayaka lub u mnie - a pewnie i u kolegi leszcz w Bydgoszczy - da się ogarnąć wizerunkiem Kazimierza Wielkiego - jeśli kierownica już założona i klawisze "pikają". Jeśli trzeba grzebać przy kierownicy, to wizerunek Jagiełły zwykle daje radę...

Rób co chcesz, tylko daj nam już trochę luzu w tym wątku...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 04-07-2014 o 14:46
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem