Cytat:
|
...bo za 500 to ja kupie sobie 2 inne gemy z włączonym tempomatem.
PS. nie wiem skąd kolega wyżej którego zacytowałem zrobił to za 160 zł, jak ma namiar na tego człowieka to ja chętnie przyjadę i zrobię.
|
Kolego - napiszę wprost - i proszę bez urazy...
Jesteś uparty jak osioł...
Nie rozumiesz, że aktywacja w GEM to "pikuś" i nic nie da? Trwa ona z zegarkiem w ręku 1 minutę... Drugą minutę trwa aktywacja w zegarach..
A pozostałe 13 minut trwa aktywacja tempomatu w PCM (sterowniku silnika). Dwie pierwsze aktywacje średnio rozgarnięty pracownik w ASO zrobi także w 10 minut... A jeśli tego nie umie i ściemnia o "inżynierze" - to jak najdalej od niego...
Natomiast trzeciej aktywacji (tej w PCM) może nie dać rady zrobić w ASO nawet "inżynier" - choć de facto jest prosta i wykonalna nawet IDSem! Tyle, że nie ma na to procedury w etis i koledzy w ASO "się gubią"...
Aktywacja u mayaka lub u mnie - a pewnie i u kolegi
leszcz w Bydgoszczy - da się ogarnąć wizerunkiem Kazimierza Wielkiego - jeśli kierownica już założona i klawisze "pikają". Jeśli trzeba grzebać przy kierownicy, to wizerunek Jagiełły zwykle daje radę...
Rób co chcesz, tylko daj nam już trochę luzu w tym wątku...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.