Cytat:
|
Aktywacja u mayaka lub u mnie - a pewnie i u kolegi leszcz w Bydgoszczy - da się ogarnąć wizerunkiem Kazimierza Wielkiego - jeśli kierownica już założona i klawisze "pikają". Jeśli trzeba grzebać przy kierownicy, to wizerunek Jagiełły zwykle daje radę...
|
Obecnie siedzę w Chorwacji . Zjadę koło 14 lipca.
Przejrzałem sobie tu na miejscu Elmconfig na platformie Focus itd . W GEM znalazłem Cruise Control. Czy wystarczy to zaptaszkować i wgrać do GEM ? Pytanie głupie bo robiłem aktywacje tylko w Mondeo MK4 . Focusów żadnych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba ze coś jeszcze gdzieś trza zaptaszkować ?
Swoją drogą tu na miejscu zdiagnozowałem dwa MK4 na czeskich numerach i nawet im tu co nieco aktywowałem i zdezaktywowałem tym wspaniałym oprogramowaniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czesi szczęśliwi aż mi zafundowali "Parasaling 300m"
zresztą dobrze że brałem elma ze sobą bo mi wskoczył błąd katalizatora i trzeba było poratować się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ..... po kasacji 2tyś i nie ma powrotu........ ale pewnie katalizator będzie do wymiany ......
Dobra co w tej platformie FF2 zaptaszkować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i koledze wgram