Dlaczego wyrzucilem??? Kupilem za 250zl i tylko po to bo chcialem miec usb...a nie dlatego, ze polski...to byl tylko przypadek.Wczesniej mialem niemiecki i swietnie sie dogadywalismy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... nie mam z jezykami problemow. Poza tym nie mialo byc nawigacji...mial dzialac z moim radiem..ale okazalo sie, ze mam za stary soft i nie obsluzy. Pomysl nawigacji powstal pozniej...juz dawno po kupnie modulu. Wiesz co... ja wiem, ze Ty sie znasz na fordach i pomogles wielu osobom(nawet mnie...i to bardzo)... ale dochodze do wniosku jak Ciebie czytam...ze Ty bardzo zlosliwy jestes...przynajmniej wzgledem mojej osoby.Zupelnie nie rozumiem dlaczego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....a moze ja tylko jestem przewrazliwiony na swoim punkcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
P.S. nadal licze na Twoja pomoc w sprawie modulu od klimy... za nic nie moge uruchomic tego od nx, a
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Pozdrawiam
Cytat:
|
No to wyrzuciłeś pieniądze... Może być nawet moduł tureckie 112 - całość voice controla robiona jest przez NX i masz języki do wyboru (bez polskiego) - stąd potrzebny nośnik z mapą, bo języki zaczytywane są z tej mapy. Polskiego nijak VC nie będziesz miał...
|