Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 05-07-2014, 14:35   #1965
peszt
ford::average

Model: MONDEO MK4
Silnik: 2,0l 140km
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Tez uwazam, ze forum jest dla wszystkich, nie tylko dla fachowcow jak Ty ale i dla ignorantow takich jak Peszt(czyli jaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Jezeli chodzi o forum to przeczytalem caly watek...i szczerze mowiac nie zauwazylem nigdzie informacji... ze jak nie ma w NX'ie karty to VC nie dziala...dopiero ja o to dopytalem. Stad moze moja nadaktywnosc na forum...bo tego nikt nie poruszyl. Czasami jednak pytanie ignoranta sprawi, ze "ogol" jak napotka na taki sam problem juz nie bedzie o to pytac...tylko najpierw kupi KARTEGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Chcialbym tez zauwazyc.. ze info o tym, ze vc idzie przez NX jest na forum... jezeli ktos z tego umie wywnioskowac, ze karta jest NIEZBEDNA..to gratuluje...ale jak juz pisalem..jestem ignorantem i ja sie nie domyslilemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Co do klimy...gdzies czytalem jak sie dostac na samotest nawigacji...poszukam po weekendzie tego info...podobno w samej navi mozna sprawdzic kody bledow.Dam znac na forum o navi bo tam tez inni maja podobny problem jak ja...i jak do tej pory jedynym stosowanym rozwiazaniem bylo wcisniecie za navi starego modulu.
Dobra...ide grilowacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....pozdrawiam i milego weekend'u zycze wszystkimGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
P.S. przepraszam Cie i wszystkich za ta prywate i moja nadaktywnosc na forum:/.
P.S.2. Zapraszam wszystkich do dzialu fotorelacje...znajdziecie tam Tutorial spod mojej reki...jak dolozyc sobie Keyless EntryGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....wszystko dziala. Na razie wrzucilem na chomik...ale po weekendzie wrzuce na darmowe serwery..nie wiedzialem, ze chomik jest platny:/...znowu wyszla moja niewiedzaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
peszt jest offline   Odpowiedź z Cytatem