View Single Post
Stary 07-07-2014, 13:09   #107
jarekfxsilver
ford::advanced

Model: Focus mk3 ST / C-max II
Silnik: 2.0 ecoboost +290KM,490Nm / 1.5 ecoboost 150KM
Rocznik: 2013 / 2018
Domyślnie Odp: Ecoboost 1,6 150KM awaria (awarie) silnika

Cytat:
Napisał mjprzem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wiec dlaczego opel brał silniki od fiata a nie od vw jak przecierz jest niemiecki?
sory ale sam wybrałbym silnik fiata jak vw.
wiem coś o tym bo jeden ze znajomych kupił insignię cdti i mówi że świetny niemeicki samochód i widać tam niemiecką jakość na co mu parsknąłem śmiechem i powiedziałem żeby sobie poczytał bo serce auta to silnik fiat-a :-) :-) ale zdziwko go wzięło :-) i tu się zgadza co piszesz, dla mnie era dominacji auta z grupy VAG sie skończyła. Dalej jestem pełen podziwu dla naszego byłe go FF1 którego sprzedaliśmy 13 letniego - dalej poszedł do rodziny - był w świetnej kondycji, fakt miał malowaną klepę tyną - na dole rdzawka się pojawiała ale oddałem do najlepszego lakiernika w Głogowie i nawet śladu nie ma że było coś malowane, skraplacz klimy wymieniany po 9 roku bo był dziurawy, z zawieszenia oprócz sparciałych łączników stabilizatora KOMPLETNIE NIC!!! żadnych puków czy stuków, jeden siłownik centralnego zamka, układ wydechowy 13 lat i zero brzęczenia czy przedmuchów - jedynie elastyczny łącznik był wymieniany - TO JEST WŁAŚNIE FORD!!! świetnie się zapisał w mojej pamięci i dlatego teraz żona ma MK2.
jarekfxsilver jest offline   Odpowiedź z Cytatem