Benio widzialem ta strone. Nie wiem wlasnie ktora to jest kostka c38 i z ktora ja polaczyc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
EDIT:
Na chwilę obecną utknąłem nadal przy czarnym ekranie - teraz koledzy moje pytanie:
Instalację mam poliftową i teoretycznie navi DENSO z 06.2003 także też poliftowa. Jednakże kabel z Quadlockiem mam 5S7T a wiązkę łączącą NAVI DVD z DENSO 4S7T - Czy to źle czy dobrze czy co mam zrobić? Jeśli macie jakiś spoósb na podłączenie aby działało byłbym wdzięczny. Teraz najbardziej chodzi mi o półączenie kabli - który z którym? Pozatym mam wrażenie, że w DENSO nie dochodzi mi prąd? Styk 14/15/16? Ską jest zasilanie w takim razie? ? ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.