Cytat:
|
Nie wiem czy były oryginalne Forda...
|
Też nie wiem, ale był na nich znaczek FORD i kółko wskazujące na zużycie. Jedyna różnica jest taka, że na niemieckich jest wybity jakiś dodatkowy, mało czytelny znaczek (być może R
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do pytania do Forda to na razie się wstrzymam. Po pierwsze może ktoś już to robił, przeczyta ten post i napisze. Po drugie poczekam na informację nt. mojej reklamacji.
Odskoczę trochę od tematu, ale ma to związek ze sprawą..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak sobie przypomniałem, że sporo osób ostatnio mówiło, że np. proszki do prania lepiej kupować importowane z Niemiec bo jest w nich mniej wypełniacza tj., soli. Dzięki temu piorą lepiej, zużywa się go mniej. Mimo większej ceny zakupu w rachunku ostatecznym wychodzi taniej. Być może tak samo jest z częściami do samochodów.
Ja osobiście nigdy nie uważałem stwierdzenia "dobre bo niemieckie" za słuszne, ale chyba jednak coś w tym jest...