Co do proszków się zgodzę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sprawdzone. Najgorsze są te w promo w marketach....środków piorących w nich niewiele.
Czy tak jest w częściami? Jedno jest pewne. Te najdroższe, nie zawsze spełniają swoje zadania. Te najtańsze, aby były najtańsze, muszą być wykonane z tanich komponentów, żeby były tanie...
Choć nieukrywam, używam piór z własnej firmy, które są niedrogie, i ich jakość do ceny, a także guma z której są wykonane, jest jak dla mnie jest zadowalająca. Wcale nie są gorsze od markowych i wcale nie odbiegają jakością od fordowskich które niedawno zdjęłam. Jednak ja nie jeżdżę dużo. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Testując "swoje" coś tam wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to nawet ciekawe zajęcie. A że pracuję w takiej branży a nie innej, mam sporo do testowania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i na reklamacjach też tam się trochę znam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wysłane gołębiem z Latającego Holendra
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.