Cytat:
|
Rozważamy wymianę wycieraczek wg "skomplikowanej procedury serwisowej montażu" w ASO
|
Nie ma wymogu przedstawiania rachunku za montaż w przypadku wycieraczek - pisałem już o tym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Przyznam szczerze, że przy pierwszym zgłoszeniu problemu do sklepu internetowego zostałem poproszony o zdjęcie piór i założenie ich zgodnie z instrukcją pokazaną na opakowaniu. Byłem troszkę zmieszany bo nie wiedziałem, że taka instrukcja istnieje. Okazało się jednak, że odziwo założyłem je dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie na jakie jeszcze "drobne" oryginalne części nie trzeba mieć dokumentu potwierdzającego montaż w ASO
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Weźmy np. świecę zapłonową - wymiana w skali trudności 1 do 10 to powiedzmy 2. Większość osób na forum zaleca stosowanie Motorcraftów. Co jeśli taka uszkodzi się po miesiącu? Można zamontować samemu, czy nie? Oto jest pytanie.