Witam. NO.....rozpisywał się nie będę. warto było przejechać prawie 600km dla tego cuda. Czy było pewne? Skądże
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szukaliśmy dziury, dziurek i w zasadzie nic się nie znalazło. na chwile obecną machnąłem nim już ponad 1k km i.....nic.
We wczorajszym gradobiciu/burzo nie wiadomo co, przy szerokich oponach (jedyne 235) śmigał. Na całej trasie A4 w tą pogode minęło mnie tylko jedno autko (wiekszy wariat jak ja w Q7). spalanie.... na trasie przy cięższej nodze 8,4. po mieście...5 osób na pokładzie, klima włączona.... 9.4. uważam przyzwoicie. Auto oszczędnych nauczy pokory. Oby teraz nim.... jeździć i jeździć. Kto nie pojechał niech żałuje, ale życzę wam byście też takie cudo w życiu mieli.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panu Czesławowi również dziękuję za pomoc.
ps. w Krakowie jest wystawiony podobny MK4. ma nawet tempomat i podgrzewane siedzenia, ale bez pakietu S (na kołpakach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)