View Single Post
Stary 10-07-2014, 23:03   #153
niejan
ford::beginner

Imię: Krzysztof
Model: Fiesta ST2 MK7, Focus ST3 mk4
Silnik: 1.6T 219 KM, 2.3T 280 KM
Rocznik: 2014, 2020
Domyślnie Odp: Ecoboost 1,6 150KM awaria (awarie) silnika

Cytat:
Napisał bonzo000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... wystarczy 2 cylinderki spiąć z dmuchawką i te same osiągi.Klient będzie się cieszył z osiągów jak murzyn bateryjką, a koncerny zacierają ręce że przy 50% kosztach produkcji osiągnęli identyczny efekt z doznaj z jazdy jak w 2.0.
... ja odepchnę się 5s wolniej niż EB mam to w dupie...
Pozdrawiam
Nareszcie kolejny rozsądny głos w tej dyskusji maniaków mocyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Czy odepchniesz się 5s wolniej czy 15 s i tak dojedziesz do celu. Czas - może 15 minut później.
A tacy popaprani maniacy cieszą się że jak wcisną gaz to ich wciśnie w fotel oraz że 'niby' fajnie wychodzi się z zakrętów. I cieszą się z tych niepotrzebnych i kosztownych koni jak 'murzyn bateryjką'.
Ja na przykład lubię zabrać samochód na tor i sponiewierać go po zakrętach. Cóż na głupota - przecież tylko szybko zużywam hamulce, opony i sprzęgło. A ile paliwa przy tym idzie - Panie czysta głupota.
Ponadto lubię pojeździć gokartem po torze - najlepiej po prawdziwym torze prawdziwym gokartem - nie jakąś 10 konną zabawką. Wtedy dopiero wciska w fotel i wywraca zawartość żołądka na zakrętach. Same nieprzyjemności i jeszcze trzeba za to płacić. Głupota zupełnie jakby się cieszył 'murzyn bateryjką'. Ale jak to powiedział minister spraw zagranicznych - trochę się chyba zna - Polacy są tacy zmurzynieni? czy jakoś tak ?
niejan jest offline   Odpowiedź z Cytatem