View Single Post
Stary 11-07-2014, 09:10   #37
libekgz
ford::average

Imię: B A R T E K
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007r.
Domyślnie Odp: Podświetlenie na nogi - brak instalacji faq

Cytat:
Napisał Adi_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Założyłem nowy temat bo napewno będą pytania a tamten temat ogranicza się tylko do zamontowania żarówek.

Panowie dla wszystkich którzy chcą podświetlenie na nogi a nie mają instalcji elektrycznej tzn kabli

Poniżej w załaczniku jest fotka modułu GEM znajdującymi się nad stopami pasażera. jak wyciągniemy moduł to w lewym górnym rogu jest czarna kostka którą zaznaczyłem na zdjęciu. Według oznaczenia tam wpinamy się z naszym podświetleniem na nogi.

PS parę osób mnie o to pytało i dzielnie się doczekali. montujcie i cieszcie się efektami.
Dzięki serdeczne za FAQ. Podświetlenie zainstalowane. Uzyłem listw ledowych ponieważ dają powierzchniowe zamiast punktowego światła. Całe okablowanie ładnie zaizolowane, puściłem tam gdzie wiązki fabryczne. Niczego nie widać, nic nie wystaje, nawet samych listew nie widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.