Witam ponownie..pobawilem sie moim nowym systemem NX...ale to jest bajer
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Wsadzilem najnowsza karte, cos tam sie zaktualizowalo i fantastycznie wszystko dziala..radio gra milion razy lepiej niz sonycd6..NX ma jakis chyba wzmacniacz dzwieku czy co???Jest streaming mimo ze w elm ustawilem na navi btvc usb...czyli nie wywala mi kodu bledu anteny gps
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..A najwazniejsze...w moim NX jednak przydaje sie polski bt.
Oczywiscie mimo ze obsluga bt idzie po NX i mam ustawiony angielski..kiedy wypowiem komende call name...momentalnie przerzuca mi sie na jezyk polski i pani bezblednie rozpoznaje moje nazwy...sama je z telefonu wynajduje..nie musze juz zapisywac ich w pamieci z moja wokalizacja..nie wyobrazam sobie tak perfekcyjnego rozpoznawania mowy w j tureckim
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tym bardziej, ze zapisywanie fonetyczne w NX to dramat jak chce zapisac np kogos na Z to trzeba przez cala liste po 5 zapisane kontakty przeskakiwac.
Ta modyfikacja to strzal w 10
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....polecam.