View Single Post
Stary 13-07-2014, 13:24   #260
Artemisa
ford::beginner

Imię: Sandra
Model: Megane II
Silnik: 1,6 benzyna
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Lubuski zlot/spot (dyskusja)

Cytat:
Napisał WinKurka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
juz sie boje tego zlotu w maju
W tygodniu będzie wrzucona informacja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Z mojej strony chciałam również podziękować Wam wszystkim za spotkanie, cudowne towarzystwo i niepowtarzalną atmosfera, która dzięki Wam wszystkim zagościła na mini-zlocie. Wielkie owacje na stojąco dla organizatorów. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cobi który zyskuje przy bliższym poznaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hehe
Jitter obyś częściej "chwalił" się gdzie jedziesz,być może takie spontany będą powtarzały się coraz częściej. Martuś, dzięki za towarzystwo na koncercie, wspólnymi siłami rozumiałyśmy prowadzącego, jego świetne żarty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obiecuję że do następnego spotkania i ja będę umiała gwizdać na palcach hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Artemisa ; 13-07-2014 o 13:35
Artemisa jest offline   Odpowiedź z Cytatem