Mój ci on
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałbym serdecznie podziękować Heko za odblokowanie potencjału C-Maxa.
Polecam wszystkim niezdecydowanym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Owszem, silnik dawał sobie radę z autem, ale czegoś brakowało (szczególnie przy wyższych prędkościach i wyższych obrotach).
Przede wszystkim podoba mi się to że mogę jeździć spokojnie tak jak poprzednio (i ekonomicznie),
lub wkręcić trochę na obroty i jeździć bardzo dynamicznie (już od 2500obr).
Auto fruwa
Na trójce, gdy wciśniemy gaz do oporu, auto bardzo wyrywa do przodu (czasem pojawia się kontrolka ASR)
Takie parametry powinno mieć auto fabrycznie
Ale trzeba do wszystkiego trzeba podchodzić z głową i uważać.
Teraz ograniczeniem jest przyczepność jak i hamulce.
Jedynka i dwójka jest bardzo krótka i tego nie czuć.
Ale od 3ki wzyż mając powyżej 2,5k obrotów auto bardzo wyrywa do przodu, powodując uśmiech na twarzy
Nawet na szóstym biegu szybciej się rozpędza
Pozdrawiam