Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 15-07-2014, 22:37   #662
maxmax21
ford::average

Model: Mondeo Vignale MK5 BiTurbo
Silnik: 2.0TDCI 210KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Cytat:
Napisał Paramedyk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem po pierwszych doświadczeniach z interfejsem diagnostycznym. Dla mnie to nowość (przez 14 lat użytkowałem produkty od Adama Opla ale op-comem sie nie bawiłem) więc ostrożnie podchodzę do tematu. W sumie to najprzydatniejszą dla mnie funkcją jest możliwość odczytania na szybko błędów w razie jakiejś wpadki na wyjeździe wakacyjnym (ople pokazały mi że to potrzebne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Zastanawiam się jeszcze nad autoryglowaniem ale drażni mnie trochę brak przycisku na panelu odryglowującego drzwi.
Za to mam pytanie co do trybu skandynawskiego. Jeśli go wyłączę, to rozumiem że światła mijania nie zaświecą się w pozycji "0" ale również nie zaświecą się w pozycji "auto" w dzień, tak? I żeby je włączyć w dzień to pozostaje pozycja wyłącznika ta "przed auto" a co za tym idzie w dzień będzie działać doświetlanie zakrętów i spryskiwanie reflektorów?
Na panelu przycisku nie ma. Zostaje "zamykacz" zaraz nad klamką, nim można otworzyć wszystkie drzwi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Po wyłączeniu trybu skandynawskiego auto będzie zachowywało się dokładnie tak jak opisałeś
maxmax21 jest offline   Odpowiedź z Cytatem