Temat: [C-MAX 2003-2007] Wspomaganie kierownicy i wymiana plynu
View Single Post
Stary 16-07-2014, 13:25   #13
krasnal-pl
ford::amateur

Imię: Adam
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1.6 Benzyna
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Wspomaganie kierownicy i wymiana plynu

Trudno zdiagnozowac cos na czym sie czlowiek nie zna... choc przy waszej pomocy mam jakby wrazenie ze to moze byc to... odglos przy kreceniu kierownica chyba pochodzi z okolic prawego amorka przy najmniej sie mi tak wydaje... kurde ciezko tu w Milton o dobrego mechanika no chyba ze zlapie ktoregos z Redbull Racing F1. Moze jutro uda mu sie podskoczyc do jednego polaka na lunchu i zobwczymy co powie on. Czas nieco mnie goni bo do piatku musialbym zamowic czesci lub czesc... w srode przylatuje tesciowa wiec bylaby mozliwosc przywiesc to z PL. Jak znam zycie tutaj takie cos pewno 2-3 drozsze. A jak dlugo moge z tym jezdzic ?? zebym nie pogorszyl sprawy jeszcze bardziej... Na prawde dzieki za pomocna dlon Panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aha mimo w miare dobrej znajomosci angielskiego znalazlem ze w marcu podczas przegladu wymieniano mi "lower arm front bushes" kuzwa nie wiem jak to przetlumaczyc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez krasnal-pl ; 16-07-2014 o 13:32
krasnal-pl jest offline   Odpowiedź z Cytatem