Trudno zdiagnozowac cos na czym sie czlowiek nie zna... choc przy waszej pomocy mam jakby wrazenie ze to moze byc to... odglos przy kreceniu kierownica chyba pochodzi z okolic prawego amorka przy najmniej sie mi tak wydaje... kurde ciezko tu w Milton o dobrego mechanika no chyba ze zlapie ktoregos z Redbull Racing F1. Moze jutro uda mu sie podskoczyc do jednego polaka na lunchu i zobwczymy co powie on. Czas nieco mnie goni bo do piatku musialbym zamowic czesci lub czesc... w srode przylatuje tesciowa wiec bylaby mozliwosc przywiesc to z PL. Jak znam zycie tutaj takie cos pewno 2-3 drozsze. A jak dlugo moge z tym jezdzic ?? zebym nie pogorszyl sprawy jeszcze bardziej... Na prawde dzieki za pomocna dlon Panowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aha mimo w miare dobrej znajomosci angielskiego znalazlem ze w marcu podczas przegladu wymieniano mi "lower arm front bushes" kuzwa nie wiem jak to przetlumaczyc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.