Temat: [C-MAX 2003-2007] Wspomaganie kierownicy i wymiana plynu
View Single Post
Stary 16-07-2014, 15:02   #16
tomcios
ford::average

Imię: Tomek
Model: C-max Mk1
Silnik: 1,8 Duratec-HE 120KM
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Wspomaganie kierownicy i wymiana plynu

Cytat:
Napisał krasnal-pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trudno zdiagnozowac cos na czym sie czlowiek nie zna... choc przy waszej pomocy mam jakby wrazenie ze to moze byc to... odglos przy kreceniu kierownica chyba pochodzi z okolic prawego amorka przy najmniej sie mi tak wydaje... kurde ciezko tu w Milton o dobrego mechanika no chyba ze zlapie ktoregos z Redbull Racing F1. Moze jutro uda mu sie podskoczyc do jednego polaka na lunchu i zobwczymy co powie on. Czas nieco mnie goni bo do piatku musialbym zamowic czesci lub czesc... w srode przylatuje tesciowa wiec bylaby mozliwosc przywiesc to z PL. Jak znam zycie tutaj takie cos pewno 2-3 drozsze. A jak dlugo moge z tym jezdzic ?? zebym nie pogorszyl sprawy jeszcze bardziej... Na prawde dzieki za pomocna dlon Panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aha mimo w miare dobrej znajomosci angielskiego znalazlem ze w marcu podczas przegladu wymieniano mi "lower arm front bushes" kuzwa nie wiem jak to przetlumaczyc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
łozysko z boldu F1 bedzie cięzko dopasować no chyba że u polskiego mechanika to w to uwierzeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeździć narazie z tym można chyba że już bardzo terkocze, strzela.
W najgorszym przypadku jesli juz bedzie zle i łozysko sie zakleszczy to po wyjsciu z zakretu koła nie wyprostują sie tylko beda cały czas skręcone
tomcios jest offline   Odpowiedź z Cytatem