Temat: [Focus 2004-2008] Klima słabo dmucha!
View Single Post
Stary 16-07-2014, 15:57   #46
MayDay_Ns
ford::beginner

Model: Focus MK2 Kombi
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Klima słabo dmucha!

Cytat:
Napisał rolka82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pewną sugestię, otóż w moim przypadku pewnosci nie było czy filtr został wymieniony jak wspominałam na początku 7 000 km temu. Taka informacja widniała na ulotce załączonej przez poprzedniego właściciela do dowodu rejestracyjnego. Ulotka pochodziła z jakiegoś serwisu gdzie gość wymieniał olej i przy okazji niby wszystkie filtry. Jak widac Edek z serwisu chyba sie za filtr kabiny wcale nie zabierał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polecam wymianę lub oględziny filtra gdy ktoś Ci wymienia bo nigdy nic nie wiadomo.

Podpisze się pod tym bo miałem to samo niby filtry były robione ale o kabinowym zapomnieli albo po prostu nie chciało im się z tym grzebać ( dostęp tragiczny i wymiana do najprostszych nie należy). Jak już naprawdę słabo wiało to postanowiłem sprawdzić.. i masakra filtr tak zabity i ciężki jakby go ktoś w odkurzaczu zamiast worka przez rok używał...( może nawet od nowości 312tys by miałGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po wymianie bajka, jak odrzutowiec! łatwo to sprawdzić, wystarczy odkręcić 2 śrubki i wysunąć.

W C4 znajomy wymienił po 82tys pierwszą kabinówke i naprawde nie było tak źle z tym fitrem, gdym nie wiedział ile przelatał to bym powiedział że ma góra 12tys.
MayDay_Ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem