Cytat:
Mam pewną sugestię, otóż w moim przypadku pewnosci nie było czy filtr został wymieniony jak wspominałam na początku 7 000 km temu. Taka informacja widniała na ulotce załączonej przez poprzedniego właściciela do dowodu rejestracyjnego. Ulotka pochodziła z jakiegoś serwisu gdzie gość wymieniał olej i przy okazji niby wszystkie filtry. Jak widac Edek z serwisu chyba sie za filtr kabiny wcale nie zabierał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polecam wymianę lub oględziny filtra gdy ktoś Ci wymienia bo nigdy nic nie wiadomo.
|
Podpisze się pod tym bo miałem to samo niby filtry były robione ale o kabinowym zapomnieli albo po prostu nie chciało im się z tym grzebać ( dostęp tragiczny i wymiana do najprostszych nie należy). Jak już naprawdę słabo wiało to postanowiłem sprawdzić.. i masakra filtr tak zabity i ciężki jakby go ktoś w odkurzaczu zamiast worka przez rok używał...( może nawet od nowości 312tys by miał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po wymianie bajka, jak odrzutowiec! łatwo to sprawdzić, wystarczy odkręcić 2 śrubki i wysunąć.
W C4 znajomy wymienił po 82tys pierwszą kabinówke i naprawde nie było tak źle z tym fitrem, gdym nie wiedział ile przelatał to bym powiedział że ma góra 12tys.