Cytat:
|
i do nowego wkładać razem z ta uszczelką ? czy jest tam jakaś elektronika, czy sama pastylka ?
|
Jeżeli w nowym nie ma gumowej osłonki to ją również przełóż o ile będzie pasowała lecz najważniejsza jest pastylka immo, którą trudno czasem wyjąc z otuliny gumowej, bo jak wiadomo szkło + guma = dobre trzymanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja po zakupie u Kuby pilota musiałem z niego wyjąć immo z gumowej otuliny no i pękła mi i na szczęście to była nie moja, bo jeżeliby to była moja to miałbym pozamiatane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy wyjmowaniu już z mojego pilota starego pastylki zrobiłem tak jak Kuba pisał - przez szmatkę i delikatnie ją wyciągałem i męczyłem się z dobre 5 min. ale wolałem po woli niż jakbym miał stracić immo i defakto możliwość jazdy autem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.