Pochwalę się,że dzisiaj odwiedziłem w Katowicach Pana Tedi_K. Autko dostało update PCM do najnowszej wersji i "nastąpiła" zmiana mocy ze 140 do 160 PS. Do tego adaptacje sprzęgieł i widełek wybieraka PS. Parę innych poprawek, kilka cennych rad, uwag i wróciłem do domciu. Dodam ,że powrót był przyjemniejszy niż jazda do Katowic. Skrzynia po zmianie sterowników pracowała delikatniej,zmiana biegów stała się jeszcze bardziej płynna, mniej odczuwalna. Silnik sprawiał wrażenie ,że jedzie od niechcenia ale jak "drgnęła" prawa noga reagował zdecydowanie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodam ,że mam ASB Powershift Kolejny etap to chyba zakup zegarów converse ale nie jest to postanowione.
Tadeusz pełen profesjonalizm. Dał mi soku z lodem (pycha ) postawił krzesełko ( kolano mi spuchło , czort wie od czego ) . Najpierw dał się poznać jak człowiek i zaraz potem jako Fachowiec. Jak ktoś ma ochotę na aktualizacje oprogramowania to polecam. Za parę tygodni napiszę o efektach i moich wrażeniach po zmianach sofu