Cytat:
|
A nie myśleliście o OSRAM LEDriving FOG? Mam Titanium S i zastanawiam się czy jak kolega Pejotwroc nie wstawić sobie takich zamiast halogenów.
Ciekawe, ile skrobania by przy tym było...
|
Bardzo duża rzeźba o ile w ogóle się uda. Osramy mają 90 mm średnicy a to dużo za dużo, ori mają 70 mm.
U siebie wstawiłem
http://allegro.pl/2w1-halogeny-swiat...451053473.html
i też wymagało trochę kombinacji i wywalenia "chromowanej" oprawki
Tak to wygląda:
Bump:
Cytat:
|
Od roku miałem zamontowany moduł SD 2 do świateł dziennych. Przy okazji wymiany przeciwmgielnych od wersji Titanum S zrealizowałem swój projekt o którym myślałem od dawna. Wywaliłem przeciwmgielne a w ich miejsce włożyłem dzienne NSSC DRL 510HP. Światełka maja dokładnie taki sam wymiar jak wyrzucony halogen.
Świecą lepiej niż się spodziewałem. Nawet w słoneczny dzień są bardzo dobrze widoczne. Zdjęcia niestety nie oddają tego.
Po Wrocławiu jeżdżą autobusy MPK z dokładnie takimi samymi światłami dziennymi. Może w innych miastach tez są takie światła zamontowane. Można się wtedy naocznie przekonać jak świecą w rzeczywistości.
Przeciwmgielnych nawet nie żałowałem 5 sekund. W ciągu pięciu lat włączyłem je może z 3 razy a i tak ich efekt był mizerny.
|
Też tak miałem ale zmieniłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.