Cytat:
Witam
W sierpniu wybieram się do PL i chciałbym zregenerować alufelgi 18" w swoim ST-ku.
Kogo byście polecili w W-wie lub okolicach? Nalepiej okolice Legionowa lub Wołomina bo tam głównie będę przebywał (choć niekoniecznie).
Pozdrawiam.
|
Kolega z pracy siedzący obok mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. robił tam w tym roku swoje felgo do 17" do Fokusa.
http://naprawiamyfelgi.pl/cennik
Sam też będę chciał do nich podjechać żeby mi zrobili felgi bo mam pokrzywione.
Cytat:
Znajomy robił ostatnio felgi na instalatorów, bardzo zadowolony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. robił ich metodą "systemową" więc ciut drożej, ale wiem że mają koła na zastępstwo. Tylko polecałbym Ci już się umówić konkretnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cytat:
Dzięki Manio49!!!
Wiem, że termin trzeba umówić dużo wcześniej szczególnie u dobrych fachmanów, dlatego chciałem się wcześniej zorientować, kogo polecają forumowicze w W-wie i okolicach.
|
Co do instalatorów to nie znam nikogo kto by ich polecił, dodam że tam gdzie serwisuję auto też ich nie polecają bo poza wysoką ceną nic więcej nie potrafią zaoferować. Jeśli już robią felgi (prostowanie, naprawa) to wszyscy jadą na Łódzką (chyba, na pewno od Żelaznej stary dobry sprawdzony punkt)