View Single Post
Stary 24-07-2014, 10:54   #772
qrczakos
ford::advanced

Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCI 143KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej

Jacki oba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :

kupiłem dokładnie ten moduł

http://allegro.pl/drl-swiatla-dzienn...384826987.html

też miałem początkowo problem z montażem, bo z modułu wychodzi kabel czarny, który jest do zasilenia długich. jak wychodzi ten czarny kabel, jego zakończenie jest z powrotem w module, no to na chłopski rozum - trzeba przeciąć na pół i jeden do jednej lampy drugi do drugiej. Po podłączeniu jednej lampy wszystko grało ale zaczynały się schody po podłączeniu drugiej - bez zapłonu zapalała się jedna żarówka i zaczynało się dymić z modułu. rozwiązałem to tak, że poprostu podłączyłem obie lampy pod jeden czarny kabel i wszystko pięknie chodzi.

moduł ten też ma regulację mocy 30 i 40%, jednak ta 40stka jest wydaje mi się okGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a i jeszcze rada, nie radzę wyciągać żarówek od długich i nie wpinać się w konektor bo potem strasznie ciężko ustawić żarówkę - u mnie lewa lekko nizej jest niż powinna, dlatego naciąłem kabel plusowy do długich i owinąłem drugim i zaizolowałem.

Jak chcesz Jacek to kupuj i pisz na pw to się umówimy i założymyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz to chwila robotyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qrczakos jest offline   Odpowiedź z Cytatem