Cytat:
Rozumiem, że kolega pierwszy raz w życiu widzi diodę systemu immobilisera (albo alarmu)? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to gratuluję...
Dla ułatwienia dodam - oprócz tej migającej diody równie zaskakujące jest, że samochód po zamknięciu pozostaje na swoim miejscu...
No chyba, że znalazł się ktoś, kto nie uwierzył w działanie IMMO i sobie pojechał naszą "nówką sztuką nie śmiganą" i następnie na allegro pojawiło się sporo części "jakby od naszego auta"...
|
Jak już pisałem wcześniej jest to mój pierwszy samochód marki Ford i widzę że pytania z serii do czego to jest albo po co działa dla pana tedi jest co najmniej głupie lub zbędne. Gratuluje wyczucia. Od 10 lat miałem auta marki VW i co do tej marki mogę ci wiele powiedzieć jak nie nauczyć na forum vw nigdy się nie spotkałem z takim przyjęciem i odpowiedziami kolegów. Z tego co wiem to forum od tego jest ażeby sobie pomagać a nie słać pociski ale jak widać świadczy to o stopniu inteligencji mówcy.