Cytat:
ehh kolega bardzo do serca wziął Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sobie komentarze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przepraszam za mój komentarz i na pewno nikt tu nikogo nie chce obrażać, jeśli przez niego kolega poczuł się urażony, i jednocześnie proponowałbym koledze więcej dystansu do siebie, bo i z siebie też czasami "cza" sie uśmiechnąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do wiedzy kolegów to zapewniam Cię, że mają często i gęsto nie mniejszą od wymieniaczy z ASO a niejednokrotnie ekspercką i wierzę że będziesz miał okazję niejednokrotnie z niej korzystać
pozdrófka
BTW. jak to jest z vw ? czy rzeczywiście nie ma tam czegoś takiego jak immobilizer ?
|
Wcale nie wątpię w szeroką wiedzę i jej nie neguje. Lecz sugestia że nie widziałem lampki od immo lub alarmu było poniżej pasa. W VW z jakim miałem do czynienia przez ostatnie 10 lat nie spotkałem się z takimi komunikatami na desce bo po prostu ich nie ma bo są diody przy zamku kierowcy sygnalizujące uzbrojenie alarmu i tyle.
Ale dziękuje za wyjaśnienie.