View Single Post
Stary 30-07-2014, 01:56   #793
MichalTJE
ford::average

Imię: Michał
Model: Ford Kuga
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał Dlugi1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem chwilę czasu, spróbowałem.
DZIAŁA!!!!

Ustawia się punkty pośrednie trasy w menu Tour List zgodnie z kolejnością przejeżdżania, później z tej listy wybiera się PIERWSZY punkt do nawigowania. I tu jest właśnie zmyłka, bo odległość podaje do tego punktu i zawsze uznawałem, że źle robię i kombinowałem dalej - nie widzę możliwości by podawało odległość całkowitą trasy tak zmontowanej.
Po osiągnięciu punktu pośr :-) edniego nawigowanie trwa dalej do następnego bądź końcowego - samo. Punkt pośredni na mapie nie jest oznaczony flagą finiszu tylko takim trójkątnym proporczykiem.
Spróbujcie sobie na krótkich trasach, tak, aby wszystkie punkty (start, pośredni, końcowy) były widoczne na mapie po pomniejszeniu - zobaczycie, że jest dobrze, choć jakoś logika inżynierów projektujących tę nawigację do mnie nie przemawia...
:-) zawsze kasowalem trase kiedy znikaly km calego touru... sprobuje Twej metodyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dam znaka :-)
MichalTJE jest offline   Odpowiedź z Cytatem