Odp: Nowy Użytkownik - jaki C-MAX kupić?
sterowiec68 - przeczytaj moją pierwszą wypowiedź i będziesz wiedział że nie o takim zarysowaniu, kropkach pisałem.
Ja jak kupiłem swój - nie ma w chwili obecnej rdzy, może i wyjdzie, jeśli ktoś wypiaskował bok i pomalował, to szacun bo idealnie wszystko zrobił, choć raczej aż takiej akcji w nim nie było. Klapa jest trochę z kamyków poobijana ale co tu się dziwić 9lat już ma.
Wracając do tematu, przeczytaj kto zaczął pisanie o zadrapaniach "grzesiuj@onet.eu " więc tyle w tym temacie.
Co do silnika to wiadomo że silnik 1,6 nie będzie tu demonem prędkości 1,8 też ale 2,0 w benzynie to już za pewne będzie smokiem, bo wiem jak mój zaczyna wciągać jak się zaczyna trochę go kręcić. Trzeba zadać sobie pytanie czy jeździmy po mieście czy po trasie, w mieście wystarczy 1,6 oczywiście jak będziesz chciał się z kim ścigać na światłach. na trasie lepiej mieć już 1,8 lub 2,0 bo w cztery osoby i 25koni więcej pod maską to znaczna różnica przy wyprzedzaniu.
Takie jest moje zdanie. Choć zaraz będzie tu wiele docinek, więc już na nie czekam.
Pozdrawiam
|