Witam
Jestem nowy na forum tak wiec jezeli cos pomieszalem to z gory przepraszam.
Tak wiec od niedawna jestem posiadaczem mondeo mk4. Niestety od momentu kupna nie dziala parktronic.
Problem jest nastepujacy brak tylnego buzzera (prawdopodobnie po stluczce lub z innego nie okreslonego powodu). Caly parktronic jest oryginalny fabryczny. Kupilem nowy buzzer w fordzie lecz nie moge znalesc kabla do niego.
Znalazlem dwa kable wolne z tylu w bagazniku po prawej stronie lecz jeden totalnie nie pasuje a drugi na sile niby wejdzie ale i tak nie dziala.
Jezeli ktos ma zdjecie tego kabla lub moze pomoc mi go odszukac na zdjeciu to z gory dziekuje.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na przyszłość zwracaj uwagę gdzie zakładasz tematy i czy są założone zgodne z regulaminem