Witam, przepraszam że się nie odzywałem lecz mam takie godziny i charakter pracy że nie mogłem odezwać się wcześniej. Ale do rzeczy, mój mechanik twierdzi że od kilku dni jest kłopot z połączeniem się z serwerem forda i proponuje skopiowanie Gema z innego forda, choć może się to udać to myślę że pewnych rzeczy może nie być w tamtym fordzie i może być kłopot jak pisałem wcześniej teraz mam już takie anomalie. Ale odczytać konfiguracje z IPC to ciekawa sprawa, jutro mam w końcu wolne więc jadę do warsztatu, i nawinę nowinki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na pewno odpiszę co i jak. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za zainteresowanie
Bump:
Cytat:
Jakbyś miał jakiś problem z ogarnięciem GEM'a to chętnie pomogę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
Dziękuje jeśli jutro się nie uda u mechanika, to z chęcią skorzystam z pomocy. Swoją drogą mam już kabel elm327, tylko dobrać odpowiedni program i będę mógł w przyszłości pomóc komuś i sobie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .łączyłem go z forscanem i działa bardzo dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.